ААМ Вести

18/06/2014

„Инженерски прстен 2014“

Инженерската институција на Македонија и

17/06/2014

Изложба на архитектонски студија

Ве покануваме на отворање на ИАС04

16/06/2014

Изложба - “ЕЗЕРЦЕ“ - Градски парк - Скопје

16.06.2014 год. - 20:30 во Музеј на Град Скопје

10/06/2014

СТАВ – изложба на дипломски проекти на студенти од Архитектонскиот факултет во Скопје

На 10 јуни во 20.30 часот во Младинскиот културен центар (МКЦ) ќе се отвори СТАВ

Прва  Претходна  ...  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  Следна  Последна
Архивирај ја македонската архитектура