ААМ Вести

20/05/2014

Без главна награда на БИМАС 2014

Биеналето на македонската архитектура, вчера, ја имаше последната вечер кога беа доделени наградите.

19/05/2014

Свечено доделување на наградите

Се работи за Голема награда за реализиран архитектонски објект ....

16/05/2014

Француски искуства за соработка на власта со архитектите

Соработката со архитектите е особено значајна за еден град да добие вистински изглед.

15/05/2014

Претставена чилеанската современа архитектура

„Чиле е земја со многу архитекти, но....

13/05/2014

Средба со словенечката архитектура

Синоќа во рамките на БИМАС 2014

Прва  Претходна  ...  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  Следна  Последна
Архивирај ја македонската архитектура