ААМ Вести

13/05/2014

„Како градот Бордо работи со своите архитекти?“

Во рамките на Биеналето на македонската архитектура во Музејот на град Скопје, на 15 мај 2014, (четврток), во 19.30 часот

12/05/2014

Словенечка архитектура

Вечерва во „Мала станица“ со почеток во 19.30 часот,

08/05/2014

БИСТА 2014 - Свечено отворање на

Синоќа на 08.05.2014 во 20:00 се одржа

07/05/2014

Отворање на БИМАС 2014 - “Паралелни светови“

Говор на Билјана Филиповска, диа - Селектор на БИМАС 2014

07/05/2014

Отворање на БИМАС 2014 „Паралелни светови“

Говор на Мартин Пановски - Претседател на организационен одбор на БИМАС 2014

Прва  Претходна  ...  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  Следна  Последна
Архивирај ја македонската архитектура