ААМ Вести

07/05/2014

Отворање на БИМАС 2014 - “Паралелни светови“

Говор на Сања Раѓеновиќ Јовановиќ-Претседател на Асоцијација на Архитекти на Македонија-ААМ

07/05/2014

Отворено Биеналето на македонската архитектура – БИМАС 2014

Синоќа во Музејот на град Скопје беше отворено 17. Биенале на македонската архитектура – БИМАС 2014.

Прва  Претходна  ...  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  Следна  Последна
Архивирај ја македонската архитектура