ААМ Вести

12/05/2016

Архитектот Ѓорѓи Константиновски

Во своето пристапно излагање насловено „Трите мои бисери“,

11/05/2016

Томаш Малковски,

одржа предавање со наслов „Трите тигри и брутал“

10/05/2016

проф. арх. Георги Константиновски

11 мај 2016 година (среда) 12ч

Прва  Претходна  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ...  Следна  Последна
Архивирај ја македонската архитектура