Голема годишна награда

 

2005 – СТАНБЕНО – ДЕЛОВЕН ОБЈЕКТ , ул.”Иван Милутиновиќ”, Буњаковец

            – арх.Виолета Бакалчев.

           Комисија – Б.Колев, Г.Константиновски, С.Илиевска, С.Османи и М.Зиноски.

 

 

GolemaGodisnaNagrada

Архивирај ја македонската архитектура