Голема годишна награда

2011 – Спомен куќа на Тодор Проески на Гумење, Крушево

        – автори Дејан Секуловски, Дејан Спасеновски, Илија Божиновски и Борче Вељаноски.

           Комисија – Мимоза Несторова – Томиќ (АА на ААМ), Влатко П.Коробар. Кристинка Радевски, Кокан Грчев и Миодраг Радоњиќ.

 

GolemaGodisnaNagrada

Архивирај ја македонската архитектура