Голема годишна награда

1998 – Хотел “АЛЕКСАНДАР ПАЛАС” – арх. Јанко Константинов,

           Комисија - изборот е извршен со таен селектор.

 

GolemaGodisnaNagrada

Архивирај ја македонската архитектура