Голема годишна награда

 1997 - ИНДИВИДУАЛНА СТАНБЕНА КУЌА  “КУЦУРЕЛОС” – проф.Александар Никољски,

           Комисија - изборот е извршен со таен селектор.

 

GolemaGodisnaNagrada

Архивирај ја македонската архитектура