Голема годишна награда

1995 – ИНДИВИДУАЛНА СТАНБЕНА КУЌА во Дебар Маало – арх.Миодраг Митровиќ,

           Комисија - изборот е извршен со таен селектор.

 

GolemaGodisnaNagrada

Архивирај ја македонската архитектура