Трибина: „Вредноста на македонската архитектура денес“

Место: Дипломатик сала / Скопски саем

 

ПОКАНА

 Во рамки на САEМ НА ГРАДЕЖНИШТВО 2017 во организација на Асоцијацијата на архитекти на Македонија и Скопски саем ќе се одржи ТРИБИНА на тема „Вредноста на македонската архитектура денес“. На трибината ќе се разговара за вреднувањето на професијата архитект во Македонија, цените на проектирање по кои работат архитектите и нивото на квалитет при имплементација на проектите во градба.

 

Трибина: „Вредноста на македонската архитектура денес“

Ден: 03.03.2017 Петок

Време: 15 часот

Место: Дипломатик сала / Скопски саем / Управна зграда Кат1

 

Воведничари:
Мартин Пановски, ААМ/Радиус архитекти
Маја Хаџи Јорданова, Јорд 
Бујар Муча, Мегарон инженеринг
Стојан Павлески, Стоун дизајн
Никола Велковски, Комора на овластени архитекти и инженери
Модератор:
Марта Илиевска, ААМ/Формика плус

 

Со почит 

Асоцијација на архитекти на Македонија

 

Архивирај ја македонската архитектура