Асоцијацијата на архитекти на Македонија (ААМ) објавува

ЈАВЕН ПОВИК " Голема годишна награда " 2014 год.

 
 
Почитувани колеги,
 
 
ААМ објавува ЈАВЕН ПОВИК за доделување Голема годишна награда за 2014 год.
Покрај Јавниот повик во pdf форма ви ја приложувам и Пријавата.за Голема годишна награда.
 
Со почит.
 
 
 

ЈАВЕН ПОВИК  " Голема годишна награда "  2014 год.

Архивирај ја македонската архитектура