IN MEMORIAM

 

Вчера, на 24.11.2014 година почина

архитект Гоце Аџи Митревски, долгогодишен

професор на Архитектонскиот факултет во Скопје.


Комеморацијата ќе се одржи на 26.11.2014 (среда, во амфитеатарот на
Архитектонскиот факултет во 10.00 часот. Последен поздрав во Капелата на
гробиштата Бутел од 12 до 13 часот.

АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ

Архивирај ја македонската архитектура